Peliraportit 24-25

Ensimmäinen vieraspeli reissu avasi pistetilin!

Salpikselle piste Kuortaneelta.
Salpis vieraili sunnuntaina Kuortaneella lentopallon naisten 1-sarjan ottelussa. Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkue otti voiton lukemin 3-2 (19-25, 25-22, 25-18, 19-25, 15-11), mutta Salpikselle myös kaksi erävoittoa ja sillä ansaittu piste. Salpis avasi pelin hyvin ja vei ensimmäisen erän. Toisessa ja kolmannessa erässä kotijoukkue kovensi syöttöä ja Salpis sortui liikaan virheilyyn. Neljättä erää mentiin tasaisesti ja keskitorjuja Saara Rantanen dominoi verkolla napsien torjuntapisteitä. Viides erä mentiin tasatahtiin 10 pisteeseen asti. Lopussa kotijoukkue oli terävämpi ja otti erän ja pelin itselleen. Salpiksen onnistuja oli yleispelaaja Veera Salomäki, joka toi kentälle kovaa asennetta.

Pelin kätyri ja paras pelaaja:

Pelin kätyriksi joukkue valitsi hienoilla syötöillä ja hyökkäyksillä säväyttäneen Petran!

Ykkössarja avaus 6.10

Salpikselle tappio sarja-avauksessa.

Lentopallon naisten 1-sarjan avauksessa Salpis sai tuta perinteikkään LP Viestin Akatemiajoukkueen kovuuden. Akatemiajoukkue vei pelin puhtaasti lukemin 0-3 (18-25, 17-25, 22-25). Ensimmäisessä erässä vieraat karkasivat nopeasti 10-3 johtoon ja tuo piste-ero säilyi erän loppuun asti. Toinen erä alkoi tasaisemmin ja oli tiukkaa puoliväliin asti. Loppuerä oli täysin Akatemian hallintaa. Kolmannessa erässä vieraat pääsivät taas viiden pisteen karkumatkalla. Lopussa Salpis kuitenkin piristyi ja kavensi tilanteeksi 20-22. Vieraat kuitenkin pitivät pintansa ja veivät erän hallitusti. Salpiksella oli vaikeuksia syötön vastaanotossa ja näin hyökkäyksetkin jäivät vaisuiksi. Libero Hanna Salomäki kaivoi vakuuttavasti puolustuspalloja peliin. Keskitorjuja Petra Simmala tuli hyvin vaihdosta sisään ja onnistui hienosti tekemään muutaman ässäsyötön.

Pelin kätyriksi joukkue valitsi upeasti vaihdosta tulleen Sannin ,joka tuli kentälle pyörittämään passipeliä tiukassa paikassa!

Parhaaksi pelaajaksi valintaraati valitsi hienoa peliä takakentällä pelanneen Hannan!